İstekleriniz
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: İstekleriniz
daha cok kullanıcı istiorum ama bunun için herkesin herkese sitenin adını vermesi lzm
*yardım kısmı ekleyelim böylece sorunu olan burda paylaşabilir.
*forum için öneri kısmı açalım
*herkesin kendi tek hikayesi için ozel bi bolum olsun
*gladiatus forumundaki gibi bi arkaplan olsun bole beyaz gusel gozukmuo tabi deiştiriliosa deiştirilmiosa bole dwm etçez mecburen ancak deişirsede koyu bi renk olmasın yoksa insanın içini bayıo
*forum için öneri kısmı açalım
*herkesin kendi tek hikayesi için ozel bi bolum olsun
*gladiatus forumundaki gibi bi arkaplan olsun bole beyaz gusel gozukmuo tabi deiştiriliosa deiştirilmiosa bole dwm etçez mecburen ancak deişirsede koyu bi renk olmasın yoksa insanın içini bayıo
ben yapıyorum ama fazla değil bide bazı yerler fransızca onlarda türkçe yapcak bi pack bulup siteye updet yaprsanız gzl ola bilir tema değiştirile bilir
kinggame- Mesaj Sayısı : 21
Nereden : herkezin mutlu olduğu yerde
Jeanne demiş ki:Yeni Bölümler açılacaktır. Arkplanlarla 2. Admin (Can) ilgilenicek
can kim tm tanımıyorum ama tema hakında hızlı olsun olmadı sen indir avril biz kendimiz şeçip kulanalım ben hoşuma gidmedi şuanki tema forum çok boş gösteriyor
kinggame- Mesaj Sayısı : 21
Nereden : herkezin mutlu olduğu yerde
ewet tema çok boş arkaya hafif bi kırmızı yada mavi ton koyulabilirse gusel olur bnce ama cok koyu olmasın ogamein forumunda ole insanın içi bayılıo
1 sayfadaki 1 sayfası